Uvjeti poslovanja

NAČINI PLAĆANJA

Za neke usluge možete si ispisati Ponudu s podacima za uplatu virmanom, općom uplatnicom ili internet bankarstvom. Ta Ponuda nije obvezujuća do uplate najkasnije 14 dana prije datuma dogovorenog za pružnje usluge, koji morate dogovoriti sa mnom. Račun šaljem e-mailom u roku 48h po uplati.

PRAVO NA OTKAZIVANJE NARUDŽBE

Naručitelj ima pravo otkazati narudžbu najkasnije 14 dana prije dogovorenog termina pružanja usluge i dobiti povrat novca. Ako se narudžba otkaže u kraćem roku, nema povrata novca.

PRAVO POTROŠAČA NA PRIGOVOR

Prigovor na kvalitetu usluga možete dostaviti u pisanom obliku na adresu:
FUN ART, obrt za usluge i proizvodnju, vl. Jasna Sontag, Zagreb, Grižanska ulica 15
ili elektronskim putem na
baloni@funart.hr
Odgovor na prigovor dobiti ćete najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. Molim da u prigovoru obavezno navedete svoje podatke: ime i prezime, adresu za dostavu odgovora i kontakt broj.

U slučaju neriješenih prigovora potrošači se mogu obratiti slijedećim institucijama:
Sud časti Hrvatske obrtničke komore, Zagreb, Ilica 49/II, tel. 01 4806 666 ili na email adresu sud-casti@hok.hr
Centar za mirenje pri HOK-u, Zagreb, Ilica 49/II ili na email adresu mirenje@hok.hr

AUTORSKA PRAVA

Sav sadržaj objavljen na https://funart.hr vlasništvo je obrta FUN ART, vl. Jasna Sontag, osim sadržaja na nekim vanjskim poveznicama, te logotipova i plakata sajmova na kojima sudjelujem, kao i tekstovima koje objavljujem u kalendaru uz dozvolu organizatora, te logotipova na dnu stranice.
Sav sadržaj je zaštićen nastankom i nije ga potrebno posebno označavati.
Dozvoljeno je dijeljenje sadržaja na bilo kojoj web lokaciji uz navođenje izvora. Pravilnim navođenjem izvora smatra se kopiranje poveznice na stranicu s koje je sadržaj preuzet, a NE preuzimanje sadržaja i postavljanje na svoju stranicu.