Uvjeti korištenja

AUTORSKA PRAVA

Sav sadržaj objavljen na https://funart.hr vlasništvo je obrta FUN ART, vl. Jasna Sontag, osim sadržaja na nekim vanjskim poveznicama, te logotipova, plakata sajmova na kojima sudjelujem, kao i tekstovima koje objavljujem u kalendaru uz dozvolu organizatora.
Sav sadržaj je zaštićen nastankom i nije ga potrebno posebno označavati.
Dozvoljeno je dijeljenje sadržaja na bilo kojoj web lokaciji uz navođenje izvora. Pravilnim navođenjem izvora smatra se kopiranje poveznice na stranicu s koje je sadržaj preuzet, a NE preuzimanje sadržaja i postavljanje na svoju stranicu.

PRAVO NA OTKAZIVANJE NARUDŽBE

Naručitelj ima pravo otkazati narudžbu najkasnije 14 dana prije dogovorenog termina isporuke i dobiti povrat novca. Ako se narudžba otkaže u kraćem roku, nema povrata.

PRAVO POTROŠAČA NA PRIGOVOR

Prigovor na kvalitetu usluga možete dostaviti u pisanom obliku na adresu:
FUN ART, obrt za usluge i proizvodnju, vl. Jasna Sontag, Zagreb, Grižanska ulica 15
ili elektronskim putem na
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Odgovor na prigovor dobiti ćete najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. Molim da u prigovoru obavezno navedete svoje podatke: ime i prezime, adresu za dostavu odgovora i kontakt broj.

U slučaju neriješenih prigovora potrošači se mogu obratiti slijedećim institucijama:
Sud časti Hrvatske obrtničke komore, Zagreb, Ilica 49/II, tel. 01 4806 666 ili na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Centar za mirenje pri HOK-u, Zagreb, Ilica 49/II ili na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.