Pokloni u okruglom balonu

Grlo prosječnog balona je preusko, poklon je prevelik? Ne, sve dok se poklon može stisnuti na 12,5 cm tada može biti upakiran u balon, ali ne bilo koji, nego poseban za tu namjenu. Baloni za pakiranje poklona najčešće su promjera 46 cm, a grlo im je širine 12,5 cm kad se sasvim rastegne na poseban kalup, te su dosta debljih stjenki. Zato su izdržljiviji od "običnih" balona i mogu podnijeti određenu težinu, pa ih je moguće koristiti i kao pinjatu. Najefektnije u njima izgleda ogromna plišana igračka, jer se svatko pita kako je dospjela unutra, a odgovor je jednostavan - moguće ju je dovoljno stisnuti da prođe kroz grlo ovog balona. Evo jedan primjer punjenja balona odjećom za bebu - nešto robice sam poslagala na dnu, zatim prekrila balonima i preko toga objesila haljinicu da visi unutra na vješalici, tako da prekriva ostatak poklona:

Osnovna usluga pakiranja poklona u ovakav balon uključuje do 10 manjih balončića i jedan za modeliranje od kojeg mogu izraditi tanko postolje ili napraviti mašnu ili frčku, a cijena je 60 kn.

 

Balon za poklone može biti i dio veće figure, kao u slijedećem primjeru, no tada je cijena viša:

 

 Prilikom slanja upita imajte na umu da ne mogu pakirati poklon prije nego mi ga dostavite ili ja dođem na dogovorenu lokaciju, a na teren ne izlazim prije uplate.