Izmamite veselje iz srca svojih najmilijih ručno modeliranim figurama od balona uz koje će i najozbiljniji gosti podjetinjiti!

Upakirajte poklon u balon ili u tortu od balona!

Objesite "pinjatu" od balona - veliki balon punjen manjima u kojima je po slatkiš!

Samo mašta je granica...

🌄

Ekologija je bitna!

Baloni koje koristim su u potpunosti biorazgradivi jer su proizvedeni od prirodnog gustog mliječnog soka (poznatog pod nazivom lateks) iz drveća kaučukovca Hevea brasiliensis koje raste na plantažama u Južnoj Americi, a izvorno potječe iz gustih šuma oko Amazone.

 

Lateks se dobiva spiralnim zarezivanjem kore zrelog drveta (starog najmanje 4-5 godina) i stalnim skupljanjem, jer se nakon cca 4h koagulira i urez na kori zatvori.

 Zbog toga ga je potrebno konstantno skupljati i odmah ga slati na obradu, prije nego se sasvim stvrdne.


Usprkos biorazgradivosti ne preporučujem ostavljanje balona ili komadića raspuknutih balona nakon zabave vani ili u prirodi, nego ih treba pokupiti i za sobom počistiti. Ograđujem se ako neki moj klijent uz moje koristi i balone punjene helijem i još ih pusti da odlete u nepoznato, jer ja helij ne koristim i protivnik sam nekontroliranog puštanja balona u zrak, jer često završe u prirodi, životinje ih progutaju i uginu, itd.

 

Nikad ne koristim balone na zrak od alu folije ili plastične/silikonske bubble balone, nego samo i isključivo balone od prirodnog lateksa.