• poklon u balonu koji je dio veće figure
  • poklon u balonu s figuricom
  • novogodišnja kugla
  • balon s poklonima na klaster postolju
  • Poklon u balonu
  • tisak

Poklon u balonu

60.00 kn
* Tisak na balonu:

Dodatak:


Dodatak:


Dodatak:


Dodatak:


Dodatak:


Grlo prosječnog balona je preusko, poklon je prevelik? Ne, sve dok se poklon može stisnuti na 12,5 cm tada može biti upakiran u balon, ali ne bilo koji, nego poseban za tu namjenu. Baloni za pakiranje poklona najčešće su promjera 46 cm, a grlo im je širine 12,5 cm kad se sasvim rastegne na poseban kalup, te su dosta debljih stjenki. Zato su izdržljiviji od "običnih" balona i mogu podnijeti određenu težinu, pa ih je moguće koristiti i kao pinjatu. Najefektnije u njima izgleda ogromna plišana igračka, jer se svatko pita kako je dospjela unutra, a odgovor je jednostavan - moguće ju je dovoljno stisnuti da prođe kroz grlo ovog balona. Evo jedan primjer punjenja balona odjećom za bebu - nešto robice sam poslagala na dnu, zatim prekrila balonima i preko toga objesila haljinicu da visi unutra na vješalici, tako da prekriva ostatak poklona:

 Naravno da ovakav balon može biti dio veće figure, a ne samo ovako zaseban, to sve ovisi o nečijoj mašti i željama. 

Osnovna usluga pakiranja poklona u ovakav balon uključuje do 10 manjih balončića i jedan za modeliranje od kojeg mogu izraditi tanko postolje ili napraviti mašnu ili frčku, po Vašoj želji.

 Prilikom narudžbe imajte na umu da ne mogu pakirati poklon prije nego mi ga dostavite ili ja dođem na dogovorenu lokaciju. Navedene cijene se odnose isključivo za područje Grada Zagreba.