Dobrodošli u moj virtualni kreativni svijet!

Ovu web stranicu sam radila sama koristeći Joomla! CMS otvorenog kôda, koji volim jer mi omogućava da bez ikakvog znanja programiranja složim i najkompleksniju web stranicu. Jupi!

QR kôd

Ključne značajke ovog sustava

Dizajn za svačije oko

Većina posjetitelja pristupa web stranicama sa svojih pametnih telefona, pa je jako bitno da web stranica bude optimizirana za sve veličine ekrana, kao i za sve operativne sustave.

Uz poseban izbornik koji se može otvoriti ikonom u donjem lijevom kutu, svatko može prilagoditi veličinu slova i boja, ako ima problema s čitanjem ili gledanjem ovih boja.

Gradnja jedinstvenog predloška

Koristim vrlo moćan alat za izradu predložaka (templatea) točno onako kako ja želim, s nevjerojatnim sustavom izgradnje izbornika, tako da mogu napraviti sve što zamislim.

Backup

Ova stranica nije vezana uz uslugu smještaja na serveru, pa ako bi mi server postao problematičan bez problema ju preselim na drugi, ne moram raditi novu ispočetka.

Web stranica se mora moći premjestiti u bilo koje vrijeme na bilo koji server, te je bitno uvijek imati aktualnu kopiju stranice (backup) za eventualne neželjene situacije poput hakerskih napada.

Jednostavna nadogradnja

Ako jednog dana poželim proširiti web stranicu dodatnim podstranicama ili vrstama sadržaja ne budem radila novu stranicu radi toga, nego ću nove komponente lako ugraditi poput Lego kockica, i sve će se jednostavno povezati s postojećim sadržajem kroz jezgru sustava. Jupi!

Sigurnost

Nitko ne želi spam u svom poštanskom sandučiću, kao ni da mu se kojekakvi roboti registriraju na stranicu i rade probleme. Takve, i mnoge druge situacije, u ovom sustavu nisu nikakav problem.

Jednostavna prilagodba

 

 Kad mi dosadi ovaj dizajn u trenu ga mogu promijeniti ili samo određenim podstranicama pridružiti drugačiji dizajn.

To je moguće jer sadržaj i dizajn u ovom sustavu nisu povezani - jer se nalaze u različitim tablicama u bazi podataka.

Jednostavno korištenje

Mogu unositi novi ili uređivati postojeći sadržaj
vrlo jednostavno sa sučelja stranice
bez ikakvog znanja o  kôdiranju,
no ja osobno radije koristim:

Ovoj stranici možete pristupiti kroz dvije domene:

Svatko ima svoje razloge zašto želi kupiti neku domenu i preko koga, te gdje želi smjestiti stranicu.  Meni je najbitnije da server pruža sigurnost od hakiranja, a volim i da mi je stranica na što bližem serveru, te da mogu na hrvatskom jeziku "gnjaviti" davatelja usluga ako nešto zatrebam.

Ne primam narudžbe. Ovo je moja osobna stranica na kojoj predstavljam svoje hobije.

Informacije o instalaciji mog servera

  • OS Linux s
  • PHP 8.0.23
  • MySQLi 5.7.39
  • Vrijeme 07:15
  • Caching Omogućeno
  • Gzip Omogućeno
  • Web Links 46

Anketa

Što je na ovoj stranici najbolje: