OTKAZANO

Otkazano jer će "provedba najavljenog događanja Community art festival ili festival zajednice biti u suprotnosti s Odlukama stožera civilne zaštite Republike Hrvatske što će rezultirati pokretanjem prekršajnog postupka"

 

PROJEKT ILICA: Q'ART 2021 - ILICA ŠIROM ZATVORENA!

Sajam / Festival
ilica_zeleno
Datum: Nedjelja, 9. Svibanj 2021.

Mjesto: Ilica - od Frankopanske do Primorske

ILICA ŠIROM ZATVORENA!

 

Kompleksne okolnosti pandemije i potresa i nadalje su izuzetno prisutne. Bitno nam je afirmirati solidarnost, suosjećanje, međusobnu brižnost i aktivnost građana u ovim anksioznim vremenima te osvjestiti važnost javnog i socijalnog prostora. Ali i pružiti ohrabrenje u svim mjenama, jer mi zajedno činimo grad.

 

Umjetnost voli građane.


Glavni partneri projekta su naša draga Gavella, od početka vjerna Akademija likovnih umjetnosti i HDLU koji će se uključiti programom Performing Ilica.

Svoje će radove, proizvode, kreacije i umjetnine predstaviti velik broj izlagača, pa će tako svatko moći pronaći nešto za sebe i uživati u ponudi.

Sadržajan i raznolik umjetnički program koji će se sastojati od predstava, performansa, revija, radionica, obogatit će i vrhunski izvođači jazz glazbe.

Ove godine, imat ćemo i Ilica TV gdje će svi oni koji nisu u mogućnosti sudjelovati na Ilici moći pratiti ovo zanimljivo događanje.

 

Autori Projekta Ilica: Q’ART su umjetnici Aleksandar Battista Ilić i Ivana Nikolić Popović.

Umjetnički projekt je u Ilici započeo 2000. god. kao Community Art, a od 2017. god. poprima ovaj format te uključuje građanke/e, umjetnice/ke, ranjive skupine i sve ljude dobre volje kroz svoj izrazito participativni model promišljanja održivog razvoja i budućnosti u urbanoj zajednici.

 

Brinimo jedni o drugima jer MI GRAĐANI SMO GRAD! 

 

 

Svi datumi


  • Nedjelja, 9. Svibanj 2021.

Powered by iCagenda