FUL KUL BUVLJAK

Sajam
Boogaloo
Datum: Subota, 12. Rujan 2020. 10:00 - 17:00

Mjesto: Zagreb, plato Boogaloo cluba

NOVI FUL KUL BUVLJAK, JEDAN OD NAJBOLJIH I NAJZANIMLJIVIJIH BUVLJAKA U GRADU UZ DJ TOMI PHANTASMU U SKLOPU PROGRAMA „LJETO U BOOGALOOU 2020“ U SUBOTU 12.09.2020. NA PLATOU ZAGREBAČKOG BOOGALOO CLUBA


Nakon ljetne pauze se u subotu 12.09.2020. nastavlja niz Ful Kul Buvljaka, jedanog od najvećih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, a i šire, koji se održava na platou zagrebačkog popularnog kluba Boogaloo i okuplja mnoštvo zanimljivih izlagača i posjetitelja. Novi Ful Kul Buvljak će se održati u subotu 12.09.2020. u sklopu programa „Ljeto u Boogaloou 2020“ (u sklopu kojeg će se programa na platou kluba održavati raznovrsni glazbeni i ini programi), za posjetitelje se otvara u 10:00 sati i trajati će do 17:00 sati, a ulaz je besplatan.

Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka - mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo u odličnoj opuštenoj atmosferi.


Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću s Čazmanskom ulicom.

 

 

 

E-mail
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Powered by iCagenda